-
-
0
login to like this post
Zivio,
Vidim tvoje sporocilo in ti kar takoj odgovarjam, zelo zanimivo. Ti cestitam za sluzbo v Singapurju, to je pa velika novica, a NUS je University of Singapore?
A ves, nikoli nisem dobil nobenega odgovora na moje sporocilo ze novembra 2010, in predpostavljam, da si ti enako kot jaz brskala za temi stvarmi.
Ne, jaz v bistvu nisem nikoli delal v Singapurju, velika skoda, a nisem uspel dobiti nic, ce bi tam na licu mesta bil in iskal, bi bilo lazje. Bil sem kot receno dvakrat kot turist in Singapur je v vseh pogledih fantasticen. Mesanica narodov, mesanica hrane, cistoca, vse urejeno lepo, kljub najvecji gostoti prebivalstva imajo zelene povrsine, je pa tik pod ekvatorjem in prihaja do dnevnih ploh, neviht bolj popoldne. Veliko sem ga videl, tudi otok Sentosa itd.
V bistvu bi ti jaz lahko vrnil vprasanje, in vprasal, kako si dobila sluzbo tam? Ker sem videl, da ni lahko, je pa mozno. Jaz sem bolj iskal glede jezikov, nemsko, spansko, ce bi firme rabile oz. prevajanje in se kaj drugega.
Kot pravim, nisem dobil nobenega odgovora od tukaj na forumih omenjenih hrvatov, ex Yu...
Lp,
Borut